Udgivet fre d. 13. nov 2020, kl. 15:19

Morgenandagten bliver nu sendt live og med levende billeder på DR2. Du kan stadig lytte med på P2

Udgivet fredag 13. november 2020

Siden i sommers har teknikere fra Danmarks Radio arbejdet intenst på at installere kameraer i kirken, så det er muligt at sende Morgenandagten med levende billeder.

Det arbejde er nu færdigt, og fra på mandag den 16. november vil Morgenandagten blive sendt live og med levende billeder på DR2.

”Det er et gammelt ønske fra kirkens side, at Morgenandagten kan følges hver morgen på TV med levende billeder,” siger domprovst Anders Gadegaard og fortsætter:

”Vi glæder os til at mange af de tusindvis af lyttere af Morgenandagten nu bliver til seere og kan leve med i andagten, som om de var fysisk til stede.”

Morgenandagten kan fortsat lyttes til på P2, men nu har du altså mulighed for at tænde for dit fjernsyn om komme med ind i kirken.

For de kirkegængere, der plejer at møde fysisk op i kirken til Morgenandagten, vil der ikke være de store ændringer, men fra på mandag skal man være opmærksom på, at man kan ses og genkendes på TV-optagelserne, alt efter hvor man sætter sig i kirken.

Den enkelte kirkegænger vil dog ikke være i fokus på optagelserne, men hvis man sidder i koret, vil man kunne ses og genkendes forfra. Sidder man nede i kirken på kirkebænkene, vil man i nogle tilfælde kunne ses bagfra.

Hvis du som kirkegænger har spørgsmål eller gerne vil vide mere, så er du velkommen til at kontakte en af vores kirketjenere i kirken. 


Næste udgave af kirkemagasinet 'Domkirken' har i øvrigt Morgenandagten som tema. Her kan du bl.a. læse et interview med skuespiller og tidligere teaterdirektør, Jytte Abildstrøm, som lytter med hver morgen. Og så skriver Anders Gadegaard om andagtens udvikling i de 22 år, han har stået for små 2000 af dem. 

Magasinet kan hentes gratis i kirken eller downloades her på siden.

 

Kategorier Gamle nyheder