Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert Det Unge Vokalensemble

JUN
25

Koncert Det Unge Vokalensemble


Søndag d. 25. juni 2023, Kl. 14:00 til kl. 15:15
Domkirken, Nørregade 8, 1165 København K
Koncert Det Unge Vokalensemble

Rejsekammeraten er måske ikke H.C. Andersens mest kendte eventyr, men ikke desto mindre danner denne fortælling rammen for årets sommerkoncerter med DUVE (Det Unge Vokalensemble), der leder op til vores kommende turné til Japan senere på sommeren.

Rejsekammeratens protagonist Johannes drager i eventyret på en rejse i håbet om at blive et bedre menneske og finde kærligheden – og han har været så venlig at tage os med! Så kom med når vi, sammen med stakkels Johannes, tager på en rejse gennem kormusikkens mange kringlede stier og finurlige afkroge. Her vil vi besøge glemt dansk renæssancemusik, magiske franske klange, spændende japansk tonesprog og meget mere.

Om vi og Johannes lever lykkeligt til vores dagens ende, spørger du nok? Ja, det må du komme til koncerten for at finde ud af! Musik af bl.a. Adrianna Kubica-Cypek, Jørgen Jersild, Ola Gjeilo, Bára Grímsdóttir og Nico Muhly

Køb billetter via Billetto HER

Entré: 100 kr. / 50 kr. for unge under 25 og studerende. Billetter kan også købes i døren.

DUVE (Det Unge Vokalensemble) blev stiftet i 2009 og har siden da etableret sig som et af de ledende og mest eftertragtede amatørkor i Danmark. Koret ledes af dirigent og sanger Poul Emborg og består af cirka 25 unge sangere i alderen 18 - 35 år, der brænder for at frembringe vokalmusik på et højt, kunstnerisk niveau. Koret har et højt aktivitetsniveau med 12-15 koncerter om året, der både tæller klassiske kirkekoncerter og eksperimenterende performances på festivaler og utraditionelle spillesteder. Repertoiremæssigt favner koret bredt, fra renæssancens vokalpolyfoni over romantik til nykomponeret musik.