×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 14. november 2019, Kl. 14:30 til kl. 16:30

Foredrag med Nina Steen, scene- og videokunstner

De senere år har scene- og videokunstnerne Ninna STEEN & Thomas HEJLESEN forvandlet byens velkendte bygninger og ’opløst’ monumentale kulturinstitutioner for øjnene af os.  

I november får de Domkirkens statiske arkitektur til at bevæge sig og blive flydende og dermed udfordre vores vante forestillinger om, hvad der er virkelighed. Værket hedder THORVALDSENS WUNDERKAMMER.

Her sættes kunsten, kunstneren og publikum ind i et tidspanorama, hvor fortid, nutid og fremtid kobles sammen og bringer vores historieskabte virkelighed i spil. I foredraget fortæller Ninna Steen om tankerne og processen bag de mange værker, der er opført gennem tiden.  

Selve værket vises i Domkirken, og det vil være en stor fordel at have oplevet værket før foredraget. THORVALDSENS WUNDERKAMMER vises den 4., 9., 11. november kl. 20 til 21 i Vor Frue Kirke - Køenhavns Domkirke, Nørregade 8, 1165 Kbh K. Der er gratis adgang.


Foredragseftermiddag i Trinitatis Sognehus, Pilestræde 67. Arrangeret i samarbejde med Trinitatis Kirke. Fri entré, men begrænset antal pladser. 

Læs mere om foredragseftermiddag på www.domkirken.dk/foredrag