×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 17. oktober 2019, Kl. 19:00 til kl. 21:45

Samtaleforum om tro og livssyn henvender sig til alle, der har lyst til at tale med andre om, hvad der lige nu er på tapetet af debatter om tro og livssyn i kirke og samfund. 

Formen er åben og fri, hvilket betyder, at der skal være plads til forskellige holdninger, og at vi aftaler emne fra gang til gang. Samtalen vil som regel tage sit udgangspunkt i en relevant artikel eller bog og enkelte gange i et oplæg fra en inviteret gæst. 

Samtaleemnerne vil blive annonceret på kirkens hjemme side i god tid. Det kræver ikke særlige forudsætninger at deltage, og man er velkommen til kun at deltage de aftner, hvor man har interesse for emnet. 

Samtaleforum finder sted den tredje torsdag i måneden fra oktober til april (dog undtaget december) kl. 19.00 – 21.45 i præsteboligen hos sognepræst Steffen Ringgaard Andresen, Fiolstræde 8, st. 

Der serveres en skål suppe med en øl/et glas vin/vand og kaffe/the. Det koster 30,- kr. at deltage. 

Giv gerne en forhåndstilkendegivelse om deltagelse på mail, sta@km.dk eller pr. telefon, 2383 8014.   

I løbet af efteråret læser vi Kåre Egholm Pedersens bog Tro på Gud. Om kristendom i en sekulær verden, København 2019. Bogen kan efter henvendelse til Steffen Ringgaard Andresen købes direkte fra forlaget med 20% rabat.

Kommende datoer:

Torsdag den 17. oktober

Torsdag den 21. november