Herunder kan du læse om kommende foredrag og sangeftermiddage, der finder sted i Trinitatis Sognehus, Pilestræde 67. Fri entré

Sangeftermiddage

Syng med fra højskolesangbogen, salmebogen eller andre gode sangbøger. Sangeftermiddagene er arrangeret i samarbejde med Trinitatis Kirke og finder sted i Trinitatis Sognehus, Pilestræde 67. Der er fri entré, men begrænset antal pladser.

Torsdag 23. april kl. 14:30-16:30
Mathias Hammer er pianist, musikformidler, radio- og Tv-vært. Han er kendt fra P2's Torsdagskoncerter, for sin medvirken i Musikquizzen på DR2 og som medlem af udvalget for den næste højskolesangbog. Denne eftermiddag sidder han ved flyglet og vælger sangene, når vi synger sammen.

Torsdag 28. maj kl. 14:30-16:30
Syng med ved denne sangeftermiddag med korleder Lis Vorbeck i spidsen. Lis Vorbeck har gennem et helt liv virket som børnekorsleder, og hun elsker sang og fællessang. Denne sangeftermiddag vælger hun sangene, når vi synger sammen - mon ikke også der bliver plads til at synge lidt flerstemmigt?


Foredrag

Foredragseftermiddagene afholdes i Trinitatis Sognehus, Pilestræde 67. Der er fri entré, men et begrænset antal pladser. Arrangeret i samarbejde med Trinitatis Kirke. 

NB. Foredragsrækken "De religiøse myter" i resten af dette forår er aflyst, pga. situationen omkring coronavirus. Vi arbejder på at foredragene kan blive holdt i foråret 2021.